Elektromos légfrissítő készülék és utántöltő - Nyári Hangulatok

Hozd a nyár vidám hangulatát az otthonodba a friss fehér virágok, az édes sárgadinnye, és a vanília illatának játékos keverékével.

Termékleírás

  • A Life Scents az első folyamatosan változó illat, ami olyan mint a való életben
  • Folyamatos, hosszantartó illat
  • Szabályozható illaterősség

TERMÉKLEÍRÁS

Tedd kellemesebbé a hangulatot az Air Wick life scents™ Nyári Hangulatok elektromos légfrissítővel. Hozd el a nyarat az otthonondba ezzel a játékos, vidám illattal, amely ötvözi a fehér virágok, az édes sárgadinnye és a vanília illatát.

Az Air Wick life scents™ az első folyamatosan változó illat, ami segít megteremteni a tökéletes hangulatot az otthonodban.

Az Air Wick life scents™ elektromos légfrissítők akár 75* napig tartó kellemes illatot biztosítanak az otthonodban vagy bárhol másutt. Az Air Wick elektromos készülékkel pedig kedved szerint szabályozhatod az illaterősséget, hogy az mindig a hangulatodnak megfelelő legyen.

*napi 8 órás használat mellet a legalacsonyabb illaterősségi szinten

1. Vegye le a parfümös üveg tetejét. 2. Kattanásig nyomja az üveget a készülékbe, mindvégig függőlegesen tartva. 3. Dugja a csatlakozót a dugaszolóaljzatba. 4. A kívánt illaterősséget a készülék tetején található szabályozó segítségével állíthatja be. (legnagyobb jel = legmagasabb illaterősség). 5. Ha cserélni kívánja az utántöltőt, először húzza ki a készüléket a konnektorból. A parfümös üveg eltávolításához nyomja meg erősen a készülék elejét.

EA_3020045