Frissítsük fel otthonunkat

Az illatok mindannyiunk életére erős befolyást gyakorolnak - nemcsak emlékeket idéznek fel, de megvan az a képességük is, hogy befolyásolják hangulatunkat[1].

A különböző illatok különböző hangulatokat idézhetnek elő. Például rossz hangulatunk támadhat, ha kellemetlen szagokat érzünk a lakásban, különösen akkor, ha nincs időnk egy alaposabb nagytakarításra. Ugyanakkor ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnánk otthonunkat illatossá és frissé varázsolni.

Az Air WICKTM legújabb instant aeroszolja, a Pure segítségével szobától és napszaktól függetlenül mindig képesek leszünk frissességet vinni otthonunkba.

 

Indítsuk a napot citrusos lendülettel

Kezdjük a napot a Pure Mediterrán nyár légfrissítőjének élénkítő narancs és grapefruit illatával.

A narancs önmagában is antidepresszáns tulajdonságokkal rendelkezik, de grapefruit-al kombinálva még kevésbé érezzük majd letörtnek magunkat 2, függetlenül attól, hogy mennyire mozgalmas nap áll előttünk.

 

A fűszeres illatok koncentrálásra késztetnek

Tisztában vagyunk vele, hogy a fahéj képes növelni a figyelmet[2]? A fűszeres illat stimulánsként hat, leküzdi a mentális fáradtságot és segít a feladatra összpontosítani.

Ha muszáj odafigyelnünk, miért nem próbáljuk meg kihasználni, hogy a fahéj illata segít a koncentrálásban?

 

Használjunk vanília illatot hangulatunk javításához

Ha némi jókedvre van szükségünk, fújjuk be a helységet az Air Wick Pure Fehér vanília virág légfrissítőjével.[3].

A vanília édes illata javítja hangulatunkat, és növeli boldogságérzetünket. 2 Mivel nyugtató hatású illat, csökkentheti a stresszt és a szorongást is.

 

Zárjuk a napot nyugodtan és stresszmentesen

A jó éjszakai alvás segít megalapozni a következő napot, és ha dühösen, fáradtan vagy aggódva fekszünk le, komolyan befolyásolhatjuk az éjszakai alvás mennyiségét.

A levendula nemcsak alvást elősegítő tulajdonságokkal [4] rendelkezik, de megnyugtatja testünket és lelkünket, ezáltal segít kikapcsolni mindenféle érzelmi stresszt és feszültséget, ami felgyülemlett bennünk.

Minden este használjuk a Pure Relaxant illatot, hogy ugyanolyan pozitívan zárjuk a napot, ahogyan kezdtük.

Hagyjuk, hogy az illat segítségével nagyszerű napunk legyen. Használjuk az Air Wick Pure instant spray-t, hogy akkor és ott fokozzuk hangulatunkat és illatosítsuk a lakást, ahol és amikor szükségünk van rá.

A teljes Pure termékcsaládról itt olvashatunk.

 

[1] http://chemse.oxfordjournals.org/content/30/suppl_1/i248.short?rss=1&ssource=mfr

[2] http://preventdisease.com/news/15/092315_One-Whiff-These-Scents-Relieve-Stress-Instantly.shtml

[3] http://preventdisease.com/news/15/092315_One-Whiff-These-Scents-Relieve-Stress-Instantly.shtml

[4] https://www.organicfacts.net/health-benefits/essential-oils/list-of-essential-oils.html