Hogyan illatosítsuk otthonunkat

Hogyan illatosítsuk otthonunkat

 

Milyen illat fogad minket, amikor egy hosszú nap végén belépünk az ajtón? Egy dolog otthonunk frissen és tisztán tartása, de hogyan biztosítjuk, hogy minden szoba olyan illatot árasszon, mely igazán sokat jelent számunkra?

Az illatok nagyon személyesek és az agynak azon területéhez kötődnek, amely az emlékekért és érzelmekért felelős. Az egyiptomiak már 5000 évvel ezelőtt felismerték az illatok erejét, ezáltal az első ismert civilizációnak számítanak a gazdag, telt illatok, mint a rózsaolaj, cédrus, édes balzsam és a szerecsendió kifejlesztésében.[1]

Az illat technológia hosszú utat tett meg azóta, az Air Wick pedig a termékinnováció élvonalában jár a Freshmatic légfrissítő kifejlesztésével. A Freshmatic termékcsaládban mindenki megtalálhatja a számára megfelelő illatot.

 

60 napig tartó folyamatos illat

A Freshmatic légfrissítő folyamatos illatot biztosít otthonunkban, minden szobát megtöltve az általunk választott illattal. A készülék három illaterősség fokozatával lehetővé teszi, hogy mindig kontrollálhassuk az illat intenzitását. Legalacsonyabb fokozaton az utántöltő tartalma akár 60 napig is kitart, de ha magasabb fokozatra állítjuk a készüléket, intenzívebb illatélményt kapunk.

 

Akár 2400 fújás minden utántöltőben

Az Air Wick Life Scents a legújabb illatinnováció, az első folyamatosan változó illat. A Freshmatic automata légfrissítő készülékben is elérhető Life Scents illatok úgy lettek kifejlesztve, hogy élethű élményt nyújtsanak és lehetővé tegyék a fogyasztók számára, hogy megkülönböztethessék az egyes illatjegyeket. Ezáltal eltér a szokásos légfrissítőktől, melyek egyféle illatot biztosítanak.

Sütés közben például különböző illatokkal találkozunk, mivel egy keveréket hozunk létre - például gyümölcsből, friss tésztából és gazdag csokoládéból. Egy erdei séta alkalmával pedig felfedezhetjük nemcsak a fenyők, hanem az állatok és a friss, ropogós levegő illatát. Minden Life Scents illatot három különböző illatjegy alkot, így amint egyik szobából a másikba sétálunk, az egyes illatok finoman követik egymást, mely különleges illatélményt biztosít otthonunkban. Az Air Wick Life Scents termékcsalád illatanyagai semlegesítik a negatív érzéseket okozó kellemetlen szagokat.

 

Egyedi és változatos dizájn

A Freshmatic készüléket úgy tervezték, hogy dekoratívabb legyen, mint a hagyományos légfrissítők. A készülék beleolvad otthonunk stílusába és a hálószoba kivételével a lakás összes helységében elhelyezhető -  polcokra, szekrényekre vagy akár falra is akaszthatjuk. Ügyeljünk rá, hogy a padló szintje felett legalább 2 méterrel helyezzük el, ezáltal biztosítjuk, hogy az illat a lehető legjobban szétszóródjon az egész lakásban.

Fedezzük fel az illatok erejét és vigyünk otthonunkba gazdag, dinamikus illatokat. A Freshmatic készülékhez elérhető illatokat itt ellenőrizhetjük.

 

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92802/