Minden teret betöltő illatok

Minden teret betöltő illatok

 

Otthonunk frissen és illatosan tartása néha igen nehéz feladatnak bizonyulhat, mivel néhány légfrissítő készülék túl- vagy alulműködik.

Míg az instant sprayk a legnépszerűbb illatosító módszerek, csak azonnali és gyorsan eltűnő illatot nyújtanak szükség esetén. Az elektromos légfrissítők lehetővé teszik, hogy illatanyag folyamatosan felszabaduljon, így mindig készen állunk majd a nem várt vendégekre.

Az Air Wick elektromos légfrissítő készülékei lehetővé teszik a tökéletes beállítást, mely egyaránt illeszkedik az illatosítandó helyhez, illetve ahhoz az illatintenzitási szinthez, amire vágyunk. Az előző Air WICKTM elektromos légfrissítő készülékkel szemben most 5x illatszabályozót tartalmaz, ezáltal könnyedén gondoskodhatunk a terek folyamatos légfrissítéséről és olyan fokozatra állíthatjuk, hogy bármilyen méretű szobát betöltsön.

 

Egyszobás lakás

Előfordulhat, hogy az illatosítót túl erősnek érezzük egy egyszobás lakásban, de könnyedén segíthetünk ezen a helyzeten. Miért nem használunk Air Wick elektromos illatosítót, amely a bejárati ajtónál alacsony fokozatra állítva friss illatot áraszt (pl. Fehér virágok) és minden alkalommal a jázmin és fréziavirág illatával köszönt minket vagy vendégeinket?

 

Nagyméretű családi lakás

Ilyen esetekben érdemes a szobák bejáratához közel, illetve a folyosón elhelyezni a elektromos illatosítót, így az illat követni fog minket, akár belépünk egy szobába vagy csak elhaladunk mellette. Teremtsünk nyugalmas légkört olyan illatokkal, mint például a levendula és kamillavirág illata.

Egy nagyméretű családi otthon rengeteg nyitott tere csak arra vár, hogy megtöltsük illattal.

 

Kétszobás lakás

Bár több helyünk van, mintha egy egyszobás lakásban élnénk, nem feltétlenül kell maximális fokozatra állítanunk az illatbeállítást.

Akármilyen illat mellett döntenénk, csak tőlünk függ, mennyire szeretnénk, hogy erős legyen az illat és a készülék öt beállításával mindig van választásunk, hogy mennyire erős illatot szeretnénk a lakásban.

 

Egyetlen helység illatosítása

Akár egy nyitott konyha-étkezőt szeretnénk illatosítani vagy csak egyetlen szobát, mérettől függetlenül mindig megtalálhatjuk a tökéletes mennyiségű illatosítót, amely kitölti a teret.

Attól függően, hogy milyen illatot kedvelünk és mennyire szeretnénk megtölteni vele a szobát, érdemes a friss illatokhoz ragaszkodnunk, mival azok kevésbé nyomasztóak, mint más illatok. Vegyük körül magunkat a Türkiz oázis érintetlen szépségével és élvezzük a napszítta fa, tengervíz permet és langyos szellő illatát.

Az illatok emlékekek idéznek fel, és az Air WICKTM illóolajokkat tartalmazó elektromos légfrissítő készülékeivel - melyek rengeteg különféle illatban léteznek, beleértve a Life Scents termékcsaládot - személyessé tehetjük otthonunkat, így minden nap állandó illat és frissesség vár minket minden szobában, otthonunk méretétől függetlenül.