Az otthon illata

Az otthon az amit te alakítasz. Minden egyes bútordarab, minden egyes családi fotó és még azok a régi apróságok is elárulnak rólad valamit.

Mindent ami az otthonodban található megtölt a szeretet és az emlékek. Az Air Wick® az utolsó simítást végzi el helyetted, és felerősíti az általad létrehozott hangulatot. Az otthonod illata egy történetet mesél, használd arra, hogy tökéletes hangulatot alakíts ki magad, a családod vagy akár a barátaid számára. Nem számít, hogy ki vagy és hol élsz az otthon mindig ott van a levegőben.

Az otthonod olyan mint egy festővászon és ez a vászon az illatot is tartalmazza. Éppen olyan óvatosan választod ki a hozzád illő illatokat, mint amilyen óvatosan választod ki a bútorokat, az anyagokat, és a színeket.
Az illatnak nemcsak illenie kell hozzád, de barátságos, meleg, hívogató hangulatot kell teremtenie az egész család vagy akár a barátok számára is.

Az otthonod éppúgy változik mint az évszakok. Az Air Wick® illatok széles választékát nyújtja hogy könnyedén megtaláld az alkalomhoz, évszakhoz, hangulathoz illőt.

Igen, az otthon az amit látsz, érzel, megérintesz…. de ott van a levegőben is.
Fejezd ki magad az illatokkal!
Hogyan használd az illatokat, hogy azt a hatást érd el amit szeretnél? Mi, az Air Wick®-nél szeretnénk segíteni abban, hogy a lakásod az otthonod is legyen.