A hangulat amit keresel:

Paradicsomi

A paradicsomi hangulat a felszabadultság érzését hozza el. Azt a csodás érzést, amikor minden a helyére kerül, és semi sem hiányzik. Az érzés, amikor csupa gyönyörűség vesz körül.

 

A paradicsomi hangulat megteremtéséhez ajánljuk:

LIFE SCENTS™ NYUGALOM SZIGETE

Ez a folyamatosan változó illat olyan érzést kelt, mintha csak egy idilli helyen egy nyaralóban lennél, ahol csak pihensz és kényzteted magad. Először a kókuszt érzed, majd a cseresznyét, végül pedig a mandulavirágot.   

A szakértő gondolatai

Ezek a tippek segítenek, hogy megteremtsd a kívánt hangulatot az otthonodban

Nyaralások emlékei

Idézd fel a kedvenc nyaralásaid emlékeit úgy, hogy felnagyítod a fényképeket. A méretnek csak a képzeleted szabhat határt.

Tedd vibrálóvá

Légy merész a fal színének választásakor. Az élénk zöld, napsárga, és rózsaszín tróusi paradicsommá változtatják a helyiséget.

Merész, de kicsiben

Akkor is elhozhatod a trópusi paradicsom hangulatát az otthonodba, ha nem vagy elég bátor, hogy élénk színűre fesd a falaidat. A trópusi minták is elegek lehetnek ahhoz, hogy meghalld a dobok hívó szavát, és megérezd a trópusi virágok édes illatát.

Virágos függönyök

Cseréld le az elhasznált drapériákat új virágos függönyökkel, amik majd megadják a trópusi hangulat alapját.

Kanapé a paradicsomban

Élénk színű és mintás párnákkal te is átalakíthatod a kanapédat, hogy olyan legyen, mintha az édenkertben ülnél.

Mintás vászonnal borított parafatábla

Légy igazi dekoratőr és készíts egy trópusi színekben pompázó, vászonnal borított parafatáblát. Ide kitűzheted a kincseidet, felrakhatod egy polcra vagy akár a falra a konyhában, a nappaliban, a gyerekek szobájában, vagy akár a hallban. A legjobb, hogy annyiszor rendezheted át, amennyiszer csak akarod – épp ilyen egyszerű kicserélni a vásznat is egy másikra, ha más dizájnra vágysz.   

Amire szükséged lesz

Mintás vászonnal borított faliújság

- szigetelő burkolat

- öntapadós parafa burkolat (amennyi befedi a táblát)

- vászon (amennyi befedi a táblát és még néhány cm minden oldalon)

- élénk színű kézműves festék (tetszés szerinti színekben)

- festőszalag

- tűzőgép

- ragasztópisztoly

- képakasztó

Kezd azzal, hogy kivágsz egy akkora darab szigetelő burkolatot, amekkora táblát szeretnél. Ezt a legtöbb barkácsáruházban megcsinálják neked, de te is meg tudod csinálni egy sniccer segítségével. Vágd a parafát ugyanolyan méretűre, mint a táblát. Szedd le a hátsó borítást, és ragaszd a parafát a táblára. Nem gond, ha a parafa nem egy darabból van, mivel úgyis vászon fogja fedni később.

A festőszalaggal jelöld ki a mintát a vásznon. Normál szalaggal neked kell megalkotnod a formákat, viszont használhatsz előre formázott halszálkás, csipkés, vagy hullámos szalagokat is. Ha kész a jelölés fesd meg a mintát. Tegyél a vászon alá egy vastag rongyot, mert a festék átszivárog a vásznon. Lehetséges, hogy a festéket 2 rétegben kell fevinned.

Amikor kész vagy a festéssel szedd le a festékszalagot, és várj amíg a vászon megszárad. Végül feszítsd a vásznat a táblára, és hátul tűzőgéppel rögzítsd a vásznat.

Felakaszthatod a falra a faliújságot, ha 2 képakasztót ragasztasz (ragasztópisztollyal) a faliújság hátuljára felakaszthatod a falra. Öntapadós képakasztóval felrakhatod könyvszekrények hátsó falára is, de egy polcon (megfelelő alátámasztással) is megáll.

Oszd meg a hangulatot