A hangulat amit keresel:

Pezsgő

A pezsgő hangulat az otthonodnak és neked is új lendület ad. Amint belépsz az ajtón energiával tölt fel a citrus illata és gondosan berendezett otthonod hangulata. Így ha otthon vagy a felszabadultság és gondtalanság érzése tölt el.

 

A pezsgő hangulat megteremtéséhez ajánljuk

Citrus

A citrus illat ötvözi a grapefruit frissességét, a citrom és lime fanyar üdeségével, így teremti meg otthonodban a tisztaság érzését.

A szakértő gondolatai

Ezek a tippek segítenek, hogy megteremtsd a kívánt hangulatot az otthonodban

 

Üde citrom illat

Konyhád berendezésekor válassz klasszikus és időtlen stílusú szekrényeket és pultokat, de vigyél egy kis csavart is dizájnba! Legyen az egy íves marokkói kerámia, vagy csillogó üvegmozaik ez a csavar tökéletesen fogja tükrözni a stílusodat, és energiával tölti meg a helyiséget. Vágj fel egy citromot kis szeletekre, majd dobd ezeket a szeleteket a lefolyóba. Ezzel gyorsan üdítő, pezsgő illat tölti meg a majd a konyhádat. (Mielőtt bármit is a lefolyóba dobnál, mindenképp olvasd el a használadi utasítást!)

Fesd fehérre

Fesd szekrényeidet fehérre! Ezzel könnyen üde és tiszta érzetet kelthetsz.

Dekoratív tányérgyűjtemény

Mutasd meg stílusod és személyiséged egy igényes, falra helyezett tányér kollekción keresztül. Használj egy készlethez tartozó tányérokat ha elegáns, visszafogott stílust szeretnék kifejezni vagy válassz tányérokat többféle, vegyes kollekciókból ha modern, eklektikus hatást szeretnél elérni.

Amire szükséged lesz:

- tányérok

- paprír

- ceruza és olló

- vízmérték, mérőszalag

- rugós tányérakasztó

Első lépésként pakold ki a kiválasztott tányérokat a padlóra és tervezd meg, hogy milyen elrendezésnben szeretnéd őket a falra rögzíteni.

Annak elkerülésére, hogy feleslegesen üss szögeket a falba, először papírból kivágott tányérok segítségével alakítsd ki a kívánt elrendezést a falon. Vágj ki a tányérok alakjának, méretének megfelelő formákat, mindegyiket hajtsd vízszintesen és horizontálisan is félbe, majd húzd be ceruzával is a hajtott vonalakat.

Kezd a középső elem elhelyezésével, majd rögzítsd festőszalag segítségével. Ezt követően rögzítsd mindegyik papírból kivágott tányérformát a falon. A folyamat közben mérőszalaggal ellőenőrizheted, hogy ideális távolsára vannak-e a tányérok egymástól, illetve vízmérték segítségével azt, hogy megfelelően szintben vannak-e.

Következő lépésben a rugós tányérakasztókat erősítsd a tányérokra. Az akasztók horogszerű formája tökéletes a tányérok rögzítéséhez. További előnyük, hogy a vinil bevonatú akasztók nem karcolják meg a tányértokat és lehetőséget biztosítanak arra is, hogy bármikor levedd őket a falról és ezekben a tányérokban tálalj ínycsikladozó fogásokat.

Hajlítsd egészen addig a felhelyezett rugós tányérakasztót, amíg a fali akasztóról fog lógni és a falra akasztva megfelelően fog állni a tányér. Ha a falra helyezés előtt tesztelni akarod a beállítást, egy sík felületre kell helyezned elsőként a tányért. Ebben a pillanatban az akasztónak csak éppen hogy érintenie kellene a felületet, amire a tányért helyezted. Ha ez nem érvényesül, távolítsd el a rugós akasztót a tányérról és állítgasd, amíg nem felel meg a korábbi leírásnak.

Amint megfelelően felhelyezted az akasztókat a tányérokra, ideje felrakni őket a falra. Rögzítsd egy képakasztót a rugós tányérakasztóra, majd mérd le a távolságot a tányér széle és az akasztó között. Ezt a távolságot jelöld a korábban elkészített és felhelyezett papír tányérformákon, majd ez alapján verd a szöget a falba. Ismételd meg ezt a lépést, amíg az összes a falra felhelyezni kívánt tányért rögzítetted.

Oszd meg a hangulatot