A hangulat amit keresel:

Pihentető

A pihentető hangulat a megkönnyebülés érzését hozza. Az érzés amikor a nappaliban üldögélve megtalálod a belső békédet. Energia, amit az otthonod édes magányában lelsz meg.

 

A pihentető hangulat megteremtéséhez ajánljuk:

Levendula és kamillavirág

A levendula és a kamillavirág illata segít, hogy az otthonod megnyugtató hellyé váljon. 

A szakértő gondolatai

Ezek a tippek segítenek, hogy megteremtsd a kívánt hangulatot az otthonodban

Alakíts ki stressz mentes zónákat

Válassz tartós anyagokat a nappali kárpitozott székeihez és kanapéjához. Ha tudod, hogy nem kell attól félned, hogy leöntöd vagy összekoszolod a kanapét nyugodtan fogsz feltett lábbal pihenni.

Hozzád illő dekoráció

Tervezd az otthonodat az érdeklődésednek megfelelően. Ha újabban egy jó regény jelenti a kikapcsolódást számodra akkor kreálj egy kényelmes olvasó sarkot. Nagyon egyszerű: keress egy sarkot, ahová betehetsz egy kényelmes fotelt, egy puha takaróval, és egy kis asztalt, amin épp elfér egy illatgyertya és egy csésze kamilla tea.

Engedd szabadjára a kreativitásodat

A kreatív hobbik, mint a festés vagy barkácsolás teljesen ki tudnak kapcsolni. Alakíts át egy pici helyiséget barkácsműhellyé, ahol rendben tárolhatod a szerszámaidat, hogy kéznél legyenek, ha szükség van rájuk. Tartsd az eszközöket felcímkézett dobozokban, és az ajtó belső oldalára pedig rakj fel egy parafa táblát, ahová kitűzheted a számodra inspiráló fotókat.

Levendula ajtódísz

Koszorú helyett akassz egy csokor levendulát a bejárati ajtóra. Eszedbe fogja juttatni, hogy az ajtó másik oldalán a pihenés vár rád.

Fotók a naplementéről

Keretezz be egy képet a naplementéről vagy a napfelkeltéről, és akaszd az ágyad mellé vagy a fürdőszobai tükör közelébe. Emlékeztetni fog arra, hogy pihenj és élvezd a mindennapjaidat.

Szárított levendula ültető kártyák

Használj eleve szárított levendulát, vagy szárítsd ki te magad. A levendulával készült ültető kártya látványa bárhol megnyugtató hangulatot teremt. Különösen szép esküvőkön, babavárókon és teadélutánokon.   

Amire szükséged lesz

- sok-sok levendula (szárított vagy friss)

- papír

- tű és cérna 

Először is szerezz levendulát. Ha friss, akkor az első lépésként akaszd ki száradni fejjel lefelé az ablakpárkányba. A kiszáradt virágokról óvatosan távolítsd el a szárakat.

Vágd a papírt a kívánt kártyaméret kétszeresére és vágj 2 lyukat a felső részre. Fűzd át a levendulát a lyukakon, aztán hajtsd a papírt félbe és írd fel a vendég nevét. És kész!

Oszd meg a hangulatot