A hangulat amit keresel:

Varázslatos

A varázslatos hangulat felkelti a kíváncsiságodat, és felfedezésre ösztönöz. Megforgattatja veled a földgömböt és arra késztet, hogy nyitott szemmel álmodozz. Az érzés, ami egyszerre csodálatos és megnyugtató.

 

 

Az varázslatos hangulat megteremtéséhez ajánljuk:

LIFE SCENTS™ TITOKZATOS KERT

Ez a folyamatosan változó illat beindítja a fantáziádat. Először a mályvacukor illatát érzed, később a málna végül pedig a rózsa illatát. Mindez végül különlegesen varázslatos hangulatottá áll össze.

A szakértő gondolatai

Ezek a tippek segítenek, hogy megteremtsd a kívánt hangulatot az otthonodban

Kris Jarrett

Csábító akkordok

Változtasd romantikussá a szobát néhány kis teljesítményű padló vagy asztali lámpával. Az egyedi stílusú lámpák nagy ernyővel kellemes félhomályt teremtenek.

Különböző fémek

Váratlan kiegészítőkkel titokzatossá varázsolhatod az otthonodat. Ahelyett, hogy minden csupa ezüst vagy arany lenne keverd a különböző fémeket, egyedi lesz az összhatás.

Hasznosítsd újra

Gondolj a régóta nem használt dolgokra az otthonodba, amiket másként újrahasznosíthatnál. Egy régi öntöző kanna például csodás cserépként szolgálhat, amit levendulával vagy rózsákkal is megtölthetsz.

Koszorúk az ajtón belül

Ki mondta, hogy a koszorúk csak az ajtóra valók? Aggass virágkoszorúkat a falakra, a tükrökre vagy akár a szekrények ajtajára.

Arany bojtok

A szekrények fogantyújára rakott bojtok életre keltik a régi bútorokat. Ha saját magad készíted a bojtokat, akkor az otthonodhoz tökéletesen harmonizáló színeket válogathatsz.

Amire szükséged lesz

- bármilyen színű hímző fonal

– 3 db 8 méteres gombolyagra lesz szükséged minden egyes bojthoz
- egy állítható arany gyűrű (ezt a kreatív boltok ékszer részlegén találod)
- faszeg, jelölő toll, vagy bármilyen henger alakú eszköz (1cm átmérőjű)
- olló
- vezeték vágó (sniccer) eszköz

Szedd ki a papír gurigákat a hímző fonal gombolyagokból, és vágj le 1 méternyi fonalat. Ezt tedd félre későbbre. Rakd sorba a három hímzőfonalat úgy, hogy a fonalak szabad végei alulra kerüljenek. A fonalak szabad végét vágd le, hogy ne lógjon túl a gombolyagon.

Következő lépésként keress egy ceruzához hasonló, de annál vastagabb henger alakú eszközt, mint egy faszeg, jelölőtoll vagy fakanál. Az eszközt fűzd át a fonalak felső hurkain. Vágj le egy 45 cm-es darabot a korábban félretett fonalból. Köss vele csomót a fonalak áthurkolt részén, így tudsz akasztót készíteni a bojtodnak. Később ha szükséges, rövidebbre vághatod majd az akasztót.

Miután szorosan megkötötted az akasztót, egy kis darab fonallal köss csomót a henger alakú eszköz alatt, a képen látható módon, majd a túllógó szálakat vágd le és távolítsd el az eszközt a hurokból.

A gombolyag alsó végén vágd el a szálakat egy ollóval, majd vágd a bojtot kívánt hosszúságúra.

Az állítható arany gyűrűt hajlítsd körbe a bojtod összekötött részén, úgy, hogy hátul átfedésben legyen. Ha a gyűrű túl nagy, használj sniccert a méretrevágáshoz, majd kerekítsd le az éles részeket, mielőtt a bojra ráhajtanád. A ráhajtást mindig a levágott véggel kezdd, hogy a másik vége eltakarja majd. Használj kesztyűt és légy óvatos a levágott véggel, mivel a szélei élesek lehetnek.

Ha nem szereted az arany szalagot, a bojtod készítheted ezüst szalaggal is, vagy a fém szalagot akár úgy is helyettesítheted, hogy a hímzőfonallal többször körbetekered a bojtod. Nem számít, hogyan fejezed be, a bojtod mindenképpen egy tökéletes, hóbortos kis kiegészítője lesz a lakásodnak.

Oszd meg a hangulatot