A hangulat amit keresel:

Vidám

A vidám hangulat bájossá teszi az otthonodat. Mint a pillanat amikor lerohansz a lépcsőn egy pohár frissen készített limonádéért. Mint amikor a családoddal töltöd a vasárnap délutánt az étkezőasztalnál, társasjátékot játszotok, és gyümölcsöt esztek egy tálból. Az érzés, ami azt mondja “Egyszerűen minden tökéletes”.

 

A vidám hangulat megteremtéséhez ajánljuk:

LIFE SCENTS™ NYÁRI HANGULATOK

Ez a folyamatosan változó illat egy nyári nap csodás szabadságát idézi fel benned, először a vanília illatát érzed, aztán a fehér virágokat, végül pedig a sárgadinnyét. 

A szakértő gondolatai

Ezek a tippek segítenek, hogy megteremtsd a kívánt hangulatot az otthonodban 

Lenyűgöző dekoráció

Mindenkinek van egy kedvenc családi receptje, legyen az a nagymama édes barack kompótja vagy a nagynéni citromos pitéje. Másold le a kézzel írott receptet egy tartós (savmentes) papírra, keretezd be és rakd ki az otthonodba. Egyrészt megőrzöl az eljövendő generációknak egy fontos és kedves családi emléket, másrészt amikor csak ránézel, eltöltenek a szép emlékek.

Limonádé stand

A szeletelt citrom (és más citrusfélék) vázába rakva vidám dekorációként szolgál. Rakj egy kisebb, virágokkal teli vázát egy nagyobb vázába a félbe vágott citromokkal és tedd az asztal közepére.

Ringasd el magad

A nyári melegben a verandán való hintázásnak nem kell véget érnie, amikor hidegre fordul az idő. Akár a hálószobádba is rakhatsz egy rattan függő fotelt, hogy felidézd a nyári napok gondtalanságát.

Vágott virágok rendezése befőttes üveg tetőkkel

Semmi sem tudja úgy felvidítani a lakást mint a friss vágott virágok. A virágok tökéletes elrendezése a vázában általában nagy kihívás, de ezzel az egyszerű trükkel sokkal könnyebb lehet egy gyönyörű asztali csokor összeállítása.  

Amire szükséged lesz

- befőttes üveg tetővel

- műanyag háló (1cm-es négyzet rácsokkal)

- kréta vagy filc a jelöléshez

- olló

Miután kiválasztottad a csokorhoz megfelelő méretű befőttes üveget csavard le a tetőt, és távolítsd el a tömör közepét. Krétát vagy filcet használva rajzold körbe a tetőt a hálón. Vágd ki a hálót a jelölésen belül haladva.

A tetőt fejjel lefelé tartva nyomd bele a kör alakú hálót. Ha a háló túl nagy lett, akkor fektesd a tetőre és igazítsd kisebb méretűre.

Töltsd meg vízzel 2/3-ig a befőttes üveget, csavard rá a tetőt (a hálóval). Mielőtt beletennéd a virágokat az üvegbe ferdén vágd le a szárakat egy ollóval és távolíts el minden levelet, ami belelógna a vízbe. A legnagyobb virágokkal kezdve egyesével tedd a virágokat a vízbe a hálón keresztül.

A hálós befőttes üveg tető egyszerűvé teszi a csokrok elkészítését és egyenesen tartja a virágokat. Saját magadat is le fogod nyűgözni a gyönyörű csokrokkal!

Oszd meg a hangulatot