Pálcikás légfrissítő folyadék - Türkiz Oázis

Vedd körül magad a türkiz oázis érintetlen szépségével és élvezd a napszítta fa, tengervíz permet és langyos szellő illatát!

Termékleírás

  • A Life Scents az első folyamatosan változó illat, ami olyan mint a való életben
  • akár 4 hétig tartó illat
  • nincs szükség elemekre vagy áramra
  • dekoratív

TERMÉKLEÍRÁS

Vedd körül magad a türkiz oázis érintetlen szépségével és élvezd a napszítta fa, tengervíz permet és langyos szellő illatát!Az Air Wick life scents™ az első folyamatosan változó illat, ami segít megteremteni a tökéletes hangulatot az otthonodban.Az Air Wick pálcás légfrissítő természetes anyagból készült pálcikái magukba szívják és lassan párologtatják az illatot, amíg az elegáns üvegcse a lakásdekoráció részeként szolgál. 

Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és a figyelmeztetéseket. 1. Csavarja le és távolítsa el a kupakot. 2. Vegyen fel védőkesztyűt, ujja segítségével távolítsa el a kupak tetejében található védő korongot. 3. Csavarja vissza a kupakot az illatanyagot tartalmazó üveg tetejére. 4. Állítsa bele a rattan pálcikákat az illatanyagot tartalmazó üvegbe, majd terítse szét őket. A pálcikák kanócként szívják fel az illatanyagot és juttatják a levegőbe. 5. Győződjön meg róla, hogy a termék stabil felszínen áll, hogy megelőzze a termék kiömlését. Ne helyezze lakkozott, festett vagy műanyag felületre. Amennyiben a termék kifolyt, azonnal törölje fel. Biztonsági okokból tartsa meg a csomagolást. Akár 4 hét használat.

EA_3006920