Elektromos utántöltő légfrissítő készülékhez - Türkiz oázis

Vedd körül magad a türkiz oázis érintetlen szépségével és élvezd a napszítta fa, tengervíz permet és langyos szellő illatát.

Termékleírás

  • Life Scents folyamatosan változó illattal
  • Folyamatos, hosszantartó illat, akár 75* napon át
  • Szabályozható illaterősség

Elérhető: utántöltő

TERMÉKLEÍRÁS

Tedd kellemesebbé a hangulatot az Air Wick life scents™ Türkiz Oázis elektromos légfrissítővel. Vedd körül magad a türkiz oázis érintetlen szépségével és élvezd a napszítta fa, tengervíz permet és langyos szellő illatát.

Az Air Wick life scents™ az első folyamatosan változó illat, ami segít megteremteni a tökéletes hangulatot az otthonodban. Az Air Wick life scents™ elektromos légfrissítők akár 75* napig tartó kellemes illatot biztosítanak az otthonodban vagy bárhol másutt. Az Air Wick elektromos készülékkel pedig kedved szerint szabályozhatod az illaterősséget, hogy az mindig a hangulatodnak megfelelő legyen.

*napi 8 órás használat mellet a legalacsonyabb illaterősségi szinten

1. Vegye le a parfümös üveg tetejét.
2. Kattanásig nyomja az üveget a készülékbe, mindvégig függőlegesen tartva.
3. Dugja a csatlakozót a dugaszolóaljzatba.
4. A kívánt illaterősséget a készülék tetején található szabályozó segítségével állíthatja be. (legnagyobb jel = legmagasabb illaterősség).
5. Ha cserélni kívánja az utántöltőt, először húzza ki a készüléket a konnektorból. A parfümös üveg eltávolításához nyomja meg erősen a készülék elejét.

EA_3020457