Freshmatic Automata légfrissítő spray és utántöltő - Friss ruha

A napon száradó ruhák frissessége a fehér orgona enyhe illatával.

Termékleírás

  • akár 60 napig tartó illat*
  • szabályozható illaterősség
  • elegáns, fehér készülék
  • polcra, szekrényre tehető, de akár falra is akasztható

Elérhető: készülék + utántöltő, utántöltő

TERMÉKLEÍRÁS

Tedd kellemessebbé a hangulatot az Air Wick Freshmatic Friss Ruha automata légfrissítővel. Érezd a napon száradó ruhák friss illatát egy leheletnyi orgonával megbolondítva.Az Air Wick Freshmatic automata légfrissítő szabályos időközönként juttatja a levegőbe az illatot. Állítsd be a kívánt illaterősséget, és élvezd akár 60* napig a napon száradó ruhák friss illatát az otthonodban.

*A legalacsonyabb illaterősségi fokozaton való használat mellett

Használat előtt figyelmesen olvassa el és őrizze meg a biztonsági utasítást.
1) Nyissa ki a készüléket: nyomja le a készülék hátán található gombot és nyissa le a készülék elejét. Győződjön meg róla, hogy a kezével nem takarja el a készülék elejét.
2) Bizonyosodjon meg róla, hogy a készülék hátulján található kapcsoló kikapcsolt állapotban van. Helyezze a készülékbe a két AA/LR6 elemet a megfelelő polaritás szerint.
3) Mielőtt a Freshmatic utántöltőt behelyezi a készülékbe, ellenőrizze, hogy a belső piros kapcsoló a megfelelő helyzetben van-e. Ha ezt nem találta megfelelőnek, tolja fel a piros kapcsolót. Ezután helyezze be a Freshmatic utántöltőt a készülékbe oly módon, hogy a szórófej kifelé nézzen.
4) Csukja be a készüléket. Ne irányítsa a Freshmatic készüléket az arca felé. Állítsa be a készülék hátulján található illaterősség szabályozót igény szerint alacsony, közepes, vagy magas illaterősségi szintre. Aktiválást követően a készülék 15 másodperc múlva automatikusan permetez egyet. Amennyiben nem permetez, kapcsolja ki a készüléket és ellenőrizze le, hogy a 2. és 3. lépéseket helyesen végezte el, mielőtt megismétli a 4. lépést. Szükség esetén lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.
5) Helyezze a készüléket a választott helyre; győződjön meg róla, hogy minimum 2 méteres magasságban van. Ne irányítsa az arca felé.
6) Amennyiben az utántöltő kifogyott, a készülék működése leáll. A készüléket
arcával ellentétes irányban tartva, állítsa az oldalán található kapcsolót kikapcsolt
állapotba. Cserélje ki az Air Wick Freshmatic utántöltőt a fentiekben ismertetett módon.

EA_3018252