Life Scents gyertya - Türkiz oázis

Vedd körül magad a türkiz oázis érintetlen szépségével és élvezd a napszítta fa, tengervíz permet és langyos szellő illatát.

Termékleírás

  • Akár 35 órás égési idő
  • Life Scents™ folyamatosan változó illattal
  • Dekoratív üveg
  • Az illat akkor is érezhető, ha a gyertya nem ég

TERMÉKLEÍRÁS

Tedd kellemesebbé a hangulatot otthonodban az Air Wick Life Scents™ illatgyertyával.

Az Air Wick Life Scents™ az első folyamatosan változó illat, ami segít megteremteni a tökéletes hangulatot otthonodban.

A gyertya ideális a konyha vagy nappali illatosítására, különleges üvegével pedig jó kiegészítő lehet otthonod stílusához.

A termék nem rendeltetésszerű használata tűzesethez, személyi sérüléshez vagy az üveg eltöréséhez vezethet. TARTSA TÁVOL MÁS TÁRGYAKTÓL, MERT AZOK GYÚLÉKONYAK LEHETNEK. (pl.: gyufa). Illatanyag érzékenyek elővigyázatosan használják a
terméket. Légfrissítők nem helyettesítik a jó higéniai gyakorlatot. Sose helyezze a gyertyát gyúlékony felületre, vagy annak közelébe. A gyertyát mindig függőlegesen tartsa/helyezze el. Ne használja meleg felületeken, pl.: TV. A láng ne érjen az üveg falához. Fújja el a gyertyát, amikor már csak 1 cm viasz marad az üvegben, soha ne hagyja, hogy a gyertya teljesen leégjen. A gyertyát finoman fújja el, ha el akarja oltani. Ne használja a gyertyát, ha az üveg törött. Az üveg forró marad használat közben és után. Ne adjon hozzá illóolajat. Soha ne hagyja az égő gyertyát gyúlékony anyagok közelében, vagy 4 óránál tovább. Ne használja az üveg gyertyatartót ivás céljára, vagy élelmiszerek tárolására. Ez a készülék elemmel működik.

EA_3047316

Product Code: 5900627071610