Wax Melts Készülék És Utántöltő - Nagymama Sütije

Idézd fel gyermekkorod legkedvesebb emlékeit a nagymamád sütijéről a sült körte, a pite, és a vanília elképesztően finom illatával.

Termékleírás

  • Life Scents™ folyamatosan változó illattal
  • Ideális konyhában, nappaliban való használatra
  • A készlet 2 db wax melt rudat tartalmaz, így akár 40 órányi illatot biztosít

TERMÉKLEÍRÁS

Töltsd meg otthonod az Air Wick® Wax Melts gazdag, szétáradó aromájával! Ahogy a viasz lassan párologva megolvad, folyamatos, hosszan tartó illatot varázsol a szobában.

Használati utasítás:
1. Olvassa el és tartsa be a használati útmutatót. A melegítő készülék megolvasztja a viaszt és felszabadítja az illatot.
2. Törjön le egy darab Air Wick Wax melt utántöltő rudat és helyezze a tiszta, üres melegítőedénybe. NE használjon egynél több Wax melt rudat egyszerre.
3. NE adjon hozzá vizet vagy illóolajat. NE tegyen bele egyéb tárgyakat.
4. Amikor véget ér az illat felszabadulása, kapcsolja ki és hagyja kihűlni a viaszt mielőtt elmozdítaná.
Hagyja kihűlni a készüléket. Nyomja ki a viaszt a melegítő edényből. Ha szükséges, az eltávolításhoz használjon tompa fa vagy gumi eszközt. NE használjon érdes tisztítószert vagy -eszközt, mert ezek felkarcolhatják az edényt. A viaszt a helyi hulladékgyűjtési szabályoknak megfelelően kezelje. NE helyezze a viaszt lefolyóba. Használjon meleg, nedves, szappanos szivacsot vagy puha törlőruhát a külső és belső tisztításához. NE használjon érdes tisztítószert a készülék tisztításához. A KÉSZÜLÉKET SOHA NE MERÍTSE VÍZBE. Puha ruhával törölje szárazra. Ne mozdítsa el és ne tegye el, amíg meleg. Az elektromos készüléket a helyi szabályoknak megfelelően hasznosítsa újra.
A készüléket nem használhatják testi, érzékszervi vagy értelmi fogyatékossággal, illetve a megfelelő tudással és tapasztalatokkal rendelkező emberek (vagy gyermekek), kivéve ha a biztonságukért felelős személy felügyeli és irányítja a készülék használatát. Ügyeljen rá, hogy a gyermekek ne játsszanak a készülékkel!

EA_3046279

Product Code: 5997321758251