Air Wick Freshmatic

1. Mit tartalmaz az Air Wick Freshmatic csomag?

A boltokban kapható  Air Wick Freshmatic automata légfrissítő spray csomagok egy  Air Wick Freshmatic készüléket, egy utántöltőt, és 2 darab AA elemet tartalmaznak.

2. Miben különbözik az Air Wick Freshmatic automata légfrissítő spray a hagyományos légfrissítőktől?

Az Air Wick Freshmatic automatikusan, szabályos időközönként permetezi az illatanyagot a levegőbe , így bizonyos lehet abban, hogy az otthona mindig friss illatú.
Mivel minden egyes fújással azonos mennyiségű illatanyag kerül a levegőbe, a hatás is mindig ugyanolyan lesz.

3. Egy piros kis kar megakadályozza, hogy betegyem az utántöltőt a készülékbe. Mit kell tennem?

Ahhoz, hogy a megfelelő pozícióba tudd helyezni a piros kart először kapcsold ki a készüléket. Nyisd ki a készüléket, majd a piros kart nyomd felfelé az óramutató járásával megegyezően.
Most már beteheted az utántöltőt.

4. Hogyan kell helyesen betenni az utántöltőt?

Az utántöltőt és a készüléket mindig tartsd távol az arcodtól. Kapcsold ki a készüléket mielőtt be szeretnéd tenni az utántöltőt. A készülék kinyitásához nyomd be a készülék tetején található gombot majd húzd magad felé a készülék első felét. Helyezd be az utántöltőt fúvókával előre. Amikor a készüléket becsukod látnod kell az utántöltő fekete fúvókáját a készüléken található lyukon keresztül. Zárd be a készüléket, tartsd távol az arcodtól és válaszd ki a megfelelő illaterősséget. Az első fújás 15 másodperc múlva történik meg.

5. Lehet szabályozni az illaterősséget?

Az Air Wick Freshmatic készülékeken 3 illaterősség között választhat.

6. Mit jelentenek a virágok a bekapcsoló gomb mellett?

A virágok az illaterősséget jelölik. Minél nagyobb a virág annál erősebb az illat.

Nagy virág: intenzív illat a maximális élményért.
Közepes virág: közepes illaterősség.
Kis virág: diszkrét illat
Pont: kikapcsolt állapot.

7. Hova tegyem a készüléket?

The Air Wick Freshmatic készüléket egyszerűen ráteheted bármelyik szekrényre, polcra vagy asztalra, ugyanakkor akár a falra is felakaszthatod. Legalább 2méterrel a padló felett kell elhelyezni. Használat előtt olvasd el az útmutatót.

8. Hogyan kapcsolom ki a készüléket?

A bal szélső kapcsoló jelzi a kikapcsolt állapotot. Amennyiben hosszabb ideig nem fogod használod a készüléket azt tanácsoljuk, hogy vedd ki az utántöltőt és vagy az elemeket.

9. Honnan tudom, hogy lemerültek az elemek?

A készülék nem fog működni. Az elemek általában 3 utántöltő felhasználásáig működnek. Ha úgy gondolod, hogy lemerültek az elemek, akkor kapcsold ki majd be a készüléket. Amennyiben a készülék 15 másodpercen belül nem fúj illatot, akkor lemerültek az elemek.

10. Milyen elemet kell használni a készülékben?

Amennyiben szükséges kicserélni az elemeket, használjon jó minőségű alkaline (alkáli) elemet. Nem tanácsoljuk a szén-cink vagy újratölthető elemek használatát, mert ezek lehet, hogy nem képesek működtetni a készüléket hosszabb ideig.

11. Körülbelül meddig tart egy Air Wick Freshmatic légfrissítő spray?

  • Legmagasabb fokozat (nagy virág): Maximum 20 napig
  • Közepes fokozat (közepes virág): maximum 50 nap
  • Alacsony fokozat (kis virág): Maximum 60 nap

12. Mennyi fújásra elegendő illat van egy utántöltőben?

Egy 250ml-es utántöltő több mint 2 400 fújásra elegendő.

13. Miért nem fúj illatot a Freshmatic készülékem?

Bizonyosodj meg róla, hogy a készülék ki van kapcsolva. Előszőr nézd meg, hogy a fúvóka a megfelelő irányba áll-e. Bezárt állapotban a készülék elején található lyukon keresztül látnod kell az utántöltő fekete fúvókáját. Amennyiben nem látod, valószínűleg rosszul helyezted be az utántöltőt.
Ha nem ez volt a probléma bizonyosodj meg róla, hogy a kis piros kar a megfelelő pozícióban van. Ha a kar nincs teljesen feltolva, akkor az utántöltőt nem lehet megfelelően behelyezni, és a készüléket sem lehet megfelelően bezárni. A piros karnak ott kell lennie ahol a fekete fúvóka látszódik. Ha a kar rossz helyen van, akkor nyomd felfelé az óramutató járásával megegyező irányban ameddig csak tudod.
Ha a probléma még mindig fennáll, ellenőrizd, hogy az utántöltő nem üres-e. Az arcodtól mindvégig távol tartva próbáld meg kétszer benyomni a fúvókát. Ha nem történik semi, akkor az utántöltő kifogyott.

Tegyél be egy új utántöltőt, csukd be a készüléket, és válaszd ki a megfelelő illaterősséget. A készüléknek 15 másodpercen belül permeteznie kell. Ha nem történik semi, akkor cseréld ki az elemeket.

Amennyiben a készüléked – az utántöltő és az elemeket kicserélése után sem – működik, kérjük lépj velünk kapcsolatba.