Life Scents

1. Mit jelent a Life Scents?

A Life Scents termékcsaládba tartozó illatok olyan úttörő technológiát tartalmaznak, aminek köszönhetően teljes mértékben élethűek. Minden egyes illat 3 folyamatosan változó összetevőt tartalmaz, így amit az egyik percben érzel különbözhet attól, amit később érezni fogsz.

Egy hagyományos illatban az illatok összekeverednek, így alkotnak egy közös illatakkordot. A való élet viszont nem ilyen. Amikor sütünk, akkor például bizonyos összetevőket érzünk bizonyos pillanatokban: amikor kinyílik a sütő ajtaja akkor a sült pite tésztájának illatát, olykor a sült gyümölcsökét, felszolgáláskor pedig a vanília fagylalt illatát érezzük. Ha a strandra megyünk érezzük a víz, a naptej, és a növények illatát. A lényeg, hogy nem egy illatot érzünk, hanem különböző illatokat, amik folyamatosan változnak.

2. Hogyan működik a Life Scents?

A hagyományos illatokat úgy alakították ki, hogy egy, azonos, konzisztens illatakkordot érezzünk. A Life Scents™ egy olyan úttörő technológia ami alapjaiban változtatja meg azt, ahogyan a parfümőrök gondolkodnak az illatokról. A Life Scents™ illatok egy keveréke, ami folyamatosan változik, így minden pillanatban mást érezhetünk.

A való élet imitálása teszi élethűvé az illatélményt.

3. Bárhol máshol is elérhetőek a Life Scents illatok?

Nem. Az Air Wick kizárólagos joggal bír a technológia felett, és csak a Life Scents termékcsalád illataiban érhetők el.

4. A meglévő készülékeim működnek a Life Scents termékcsalád utántöltőivel?

Igen.  Mind a Life Scents Freshmatic mind a  Life Scents  elektromos utántöltők működnek a már kapható Air Wick készülékekkel.

5. Hol találom meg a Lif Scents termékeket?

A Life Scents termékek országszerte megtalálhatók a kiskereskedelmi láncok üzleteiben.